- 0
- 0
- 0
- 0
- 0
- 0
Müge Anlı’da eşini öldürdüğünü kabul eden kadın: “Bana ve çocuklara işkence yapıyordu!”
Müge Anlı’nın programında eşi Ali Toprak’ı öldürdüğünü kabul eden Alime Toprak, “Raporu ile tehdit ediyordu. Bana ve çocuklara işkence yapıyordu. Dayanamadım. Ben yapmasam o beni öldürecekti” dedi.
BIÇAKLA ÜZERİME YÜRÜDÜ
Müge Anlı’nın programının bugünkü canlı yayında Alime Toprak, Ali Toprak’ı öldürdüğünü kabul etti. “Bana ve çocuklara işkence yapıyordu” diyen Alime Toprak, “Çocuklarıma ve bana yaptıklarına dayanamadım. Çocuklarıma da zarar vermek istiyordu. Onları korumak için öldürdüm. Ben yapmasam o beni öldürecekti. Üzerime bıçakla yürüdü, ben ölseydim çocuklarıma kim bakacaktı. Ben canımı korudum orada sadece” dedi.
İŞKENCE EDİYOR, ‘SİZİ ÖLDÜRECEĞİM’ DİYORDU
Ali Toprak’ın psikolojik durumuna dair aldığı raporlarla kendisini ve çocuklarını tehdit ettiğini, sürekli şiddet uyguladığını belirten “Benim raporum var, hiç kimse bana bir şey yapamaz’ diyordu. Sürekli ‘sizi öldüreceğim’ diyordu. Kaç sefer polise kaçtım. ‘Git’ dedi, ‘gittiğinde çocukların hepsini öldüreceğim’ dedi” diye konuştu. HABER MERKEZİ)